ATENTIE! Se execută a III-a etapă a lucrării de dezinsecție și tratamente fitosanitare in Oradea
Informatii utile

ATENTIE! Se execută a III-a etapă a lucrării de dezinsecție și tratamente fitosanitare in Oradea

chilipirul-zilei.ro/
În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Oradea anunță locuitorii că în perioada 24.06 – 30.06.2020, se execută prin tratament la sol lucrarea de dezinsecție (etapa a III-a) în zonele publice, spațiile verzi și cursurile de apă și tratamente fitosanitare la arborii și arbuștii din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale și zonele verzi din cvartalele de locuit de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de dezinsecție sunt:

EXIT 25 EC – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și DIMILIMN 25 WP – produs insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiul de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Pentru activitatea de tratamente fitosanitare se folosesc: Calypso 480 SC, Topsin 70 WDG, Nissorum 10 WP – produse specifice omologate de Ministerul Agriculturii.              

decathlon.ro

Recomandăm populației să evite contactul insecticidului cu ochii.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru  perioada imediat urmatoare care se va comunica prin presă.