Atentie la obiectele gasite! Un bihorean este cercetat penal pentru ca nu a predat, in 10 zile, un telefon gasit
Stiri Bihor

Atentie la obiectele gasite! Un bihorean este cercetat penal pentru ca nu a predat, in 10 zile, un telefon gasit

Miercuri, 27 iunie a.c., polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa – Postul de Poliție Mădăras din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 37 de ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița, bănuit de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Mădăras îl bănuiesc pe acesta că, la 16 aprilie a.c., și-ar fi însușit un telefon mobil în valoare de aproximativ 700 lei, pe care un bărbat de 33 de ani, din municipiul Drobeta Turnul Severin, județul Mehedinți, l-ar fi uitat în toaleta unei benzinării din Mădăras și nu l-a mai găsit când a revenit să îl caute. Bistrițeanul este bănuit că ar fi găsit respectivul telefon mobil și nu l-ar mai fi predat poliției sau proprietarului în termenul legal de 10 zile.

Polițitii din Mădăras au recuperat de la cel în cauză telefonul mobil în stare de funcționare și l-au predat proprietarului.

Polițiștii Postului de Poliție Mădăras din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.