Atentie la hornuri. O familie din Bihor a fost la un pas sa ramana fara casa, in urma unui incendiu la horn
Stiri Bihor

Atentie la hornuri. O familie din Bihor a fost la un pas sa ramana fara casa, in urma unui incendiu la horn

In weekendul care a trecut, sambata, în jurul orei 20.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o locuință situată în localitatea Ciocaia.

          Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săcueni, care, după efectuarea recunoașterii la fața locului, au constatat că  incendiul se manifesta la camera de zi a locuinței, existând riscul propagării acestuia la întreaga casă.

          Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, timp de aproximativ o oră și 20 de minute, stingând incendiul în limitele găsite și împiedicând extinderea flăcărilor la celelalte încăperi ale casei.

În urma producerii evenimentului, generat, cel mai probabil, de un burlan de fum neprotejat termic față de mijloacele combustibile, au ars mobilierul din camera afectată de flăcări, două aparate electrocasnice, materiale textile și două uși.

Foto: arhiva

loading...