Atentie la cosurile de fum! Incendii în trei localități bihorene
Stiri Bihor

Atentie la cosurile de fum! Incendii în trei localități bihorene

În data de 1 martie a.c., pompierii din cadrul subunităților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor au intervenit pentru stingerea a trei incendii izbucnite în localitățile Aleșd, Valea Târnei și Sititelec, două dintre acestea fiind provocate de coșuri de fum deteriorate.

Pompierii Stației Aleșd au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza coșului de fum deteriorat, la podul unei case de pe strada Dâmboviței din localitate. Forțele de intervenție au localizat și lichidat rapid focarele, reușind să împiedice extinderea flăcărilor și să limiteze pagubele la circa 10 metri pătrați tavan din scândură.

În aceeași zi, echipajele aceleiași subunități au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la camera centralei termice din cadrul unei gospodării situate în localitatea Valea Târnei, comuna Șinteu. În urma evenimentului, generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit, au ars instalația pufferului și cabluri electrice.

În noaptea de miercuri spre joi, între orele 23.05- 23.25, echipajele Gărzii de Pompieri Tinca au localizat și lichidat un incendiu produs, cel mai probabil, tot din cauza unui coș de fum deteriorat, la podul unei case din Sititelec, comuna Husasău de Tinca, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la încăperile locuinței. Flăcările au afectat aproximativ trei metri pătrați din podul casei, ușa podului și ușa unei cămări.

Din fericire, în urma evenimentelor menționate, nu au existat persoane rănite.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News