Atentie cade tavanul! Pasajul din Piata Bucuresti a fost inchis, dupa ce o bucata din tavan s-a prabusit. Nu au fost victime
Stiri Oradea

Atentie cade tavanul! Pasajul din Piata Bucuresti a fost inchis, dupa ce o bucata din tavan s-a prabusit. Nu au fost victime

Intrarea dinspre Piața București a pasajului subteran de lângă Gara Oradea a fost închisă de astăzi, 8 decembrie până luni, inclusiv. Asta după ce o porțiune din tavan s-a desprins și a căzut, sâmbătă după-masă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Cel mai probabil incidentul s-a petrecut din cauza infiltrațiilor de apă. După o primă evaluare, specialiștii au concluzionat că nu este afectată structura de rezistență a pasajului, fiind vorba doar despre desprinderea unor elemente de finisaj de pe tavan. Totodată, se analizează redeschiderea pasajului, în siguranță, în cursul săptămânii viitoare. 

La fața locului s-au deplasat muncitori de la Drumuri Orășenești și angajați de la SC RER Vest SA, ultimii curățând zona de moloz. De asemenea, echipaje ale Poliției Locale Oradea au fost mobilizate în zonă pentru a limita accesul și a asigura perimetrul. Pasajul se află în analiza implementării unui proiect de reabilitare pe fonduri europene în cursul acestui an, dar lucrările vor fi prioritizate de către Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Oradea. 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

interlink.ro