Ateliere de lucru si concursuri, organizate de politistii de preventie bihoreni, la „Noaptea Cercetatorilor”
Evenimente

Ateliere de lucru si concursuri, organizate de politistii de preventie bihoreni, la „Noaptea Cercetatorilor”

Vineri, 30 septembrie a.c., în intervalul orar 17.00 – 22.00, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor vor desfăşura o serie de activităţi preventive în cadrul Proiectului Noaptea Cercetătorilor 2016”, aflat la cea de-a patra ediţie.

Scopul acestui proiect este de a implica elevii în activităţi de cercetare în diferite domenii, care să îi orienteze spre alegerea unei cariere şi formarea unor personalităţi competitive.

În cadrul activităţilor care se vor desfăşura în Sala Polivalentă a Universităţii Oradea, poliţiştii de prevenire bihoreni îi vor implica pe elevi şi studenţi în diverse activităţi cu caracter educativ – preventiv.

Activităţile preventive vor fi structurate pe ateliere de lucru, participanţii urmând a fi implicaţi în concursuri precum „Mesajul meu preventiv”, „Prevenirea la cutie”, „Atelierul de proiecte”, „Ghiceşte indicatorul de circulaţie” – concurs cu premii pe linie de educaţie rutieră adresat elevilor din categoria de vârstă 7 – 14 ani sau concursul „Siguranţă pe Internet”.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea loc proiecţii de filme cu caracter educativ – preventiv, iar cei implicaţi în activităţile realizate de poliţiştii bihoreni vor fi recompensaţi cu diverse premii.

În cadrul evenimentului, poliţiştii de prevenire bihoreni vor oferi participanţilor plinate cu recomandări preventive şi vor discuta cu cei prezenţi pe diverse teme cu caracter preventiv.

Ne găsiți și pe Google News