Astazi a fost inaugurat, pe Aeroportul Oradea, zborul international Oradea – Dusseldorf (FOTO)
Stiri Oradea

Astazi a fost inaugurat, pe Aeroportul Oradea, zborul international Oradea – Dusseldorf (FOTO)

Începând de astăzi, bihorenii si nu numai pot ajunge la Düsseldorf, din Oradea, la bordul unei aeronave aparținând companiei irlandeze Ryanair.

Aeronava care a adus primii pasageri din Düsseldorf a aterizat la Oradea, la ora 10:25. ai s-a intors la dusseldorf la ora 11:15. Zborul de linie Oradea-Düsseldorf va fi operațional în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând cu data de 31 octombrie 2017.

Pentru a marca startul noii rute către Dusseldorf Weeze, Ryanair scoate la vânzare locuri din Oradea, de la doar 7.99€, pentru călătorii în noiembrie și decembrie, și care pot fi găsite pe pagina web Ryanair.com, până la mijlocul nopții, Joi, 2 noiembrie.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE, Ryanair, a declarat:

interlink.ro

“Iarna este aici și suntem încântați să lansăm noua noastră rută Oradea-Dusseldorf Weeze, operată cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale, ultima din cele 5 noi conexiuni Ryanair din Oradea. În această iarnă, clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din 5 rute noi din Oradea, incluzând și noile destinații atractive ca Barcelona și Milano.

Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din Oradea, de la doar 7.99€ pentru călătorii în noiembrie și decembrie, care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (2 noiembrie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Gheorghe Pasc, Director General al Aeroportului Internațional Oradea, a declarat:

Suntem foarte mulțumiți de parteneriatul pe care îl avem cu compania Ryanair. Ca urmare a bunei colaborări, Aeroportul Internațional Oradea este din ce în ce mai cunoscut în Europa.

Sperăm că din orarul pentru anul 2018, numărul destinațiilor de pe Aeroportul Internațional Oradea vor crește, astfel încât să satisfacem cât mai multe solicitări ale pasagerilor care zboară de la Oradea.”

Citeste si: Adio Eindhoven welcome Dusseldorf. RyanAir lanseaza, din iarna, zboruri pe ruta Oradea-Weeze (Dusseldorf)

Aceasta este a cincea cursa internationala de pe Aeroportul Oradea, dupa Milano, Barcelona, Memmingem si Londra.

Va reamintim ca, de pe Aeroportul Oradea exista si curse nationale, precum Oradea-Bucuresti-Iasi si , peste vara, Oradea-Constanta

Foto: CJ Bihor

Iata unde este amplasat aerportul Weeze

Aeroportul Weeze

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News