Asfaltare cu lopata si piciorul in Oradea. Trei angajati de la Drumuri Bihor surprinsi si filmati de un turist (VIDEO)
Stiri Oradea

Asfaltare cu lopata si piciorul in Oradea. Trei angajati de la Drumuri Bihor surprinsi si filmati de un turist (VIDEO)

Ca nu toate lucrurile sunt asa cum trebuie, in frumosul nostru oras, iata ca o demonstreaza si clipul filmat de un turist venit in Oradea, care a surprins angajatii de la Drumuri Bihor SA. astupand o gaura cu asfaltul scos dintr-un sac de nailon si batuncindu-l cu picioarele si o lopata.

Videoclipul a aparut pe pagina de facebok Deva 24 live, iar in descriere acestia au scris: „Lopata sacul și bocancul lui Dorel de la Oradea str. Mihai Viteazu 03-01-2019 #oradea. Dacă vede cineva prin Germania sau Austria așa ceva sa ne confirme ca nu suntem singuri profesioniști„.

Astfel 3 angajati de Drumuri Bihor SA,  dupa cum se poate vedea pe vesta pe care o purta unul dintre ei, carau un sac din care aruncau asfalt intr-o groapa si apoi cu propriile picioare incercau sa batuceasca asfaltul.

interlink.ro

Imediat ce au observat ca sunt filmati, angajatii au devenit recalcitranti, amenintandu-l pe cel ce filma interventia lor, cu bataia. De asemenea acestia si-au luat talpasita, renuntand sa mai „acopere” si alte gropi.

Orasul se dezvolta, oamenii insa, tot saraci cu duhul raman….

Ne găsești și pe Google News