ASCO i-a sarbatorit pe parintii si bunicii nostri, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice
Stiri Oradea

ASCO i-a sarbatorit pe parintii si bunicii nostri, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, azi, 30.09.2016, Administratia Sociala Comunitara Oradea, ca în fiecare an, i-a sărbătorit pe părinţii si bunicii nostri.

In acest sens, ASCO, în colaborare cu Colegiul Tehnic Transilvania, a pregătit o masă festivă pentru 100 de persoane de vârsta a treia și le-au acordat, în semn de recunoștință, o floare și un tichet valoric de 100 de lei.  

Evenimentul s-a desfășurat la Colegiul Tehnic Transilvania într-o atmosferă de sărbătoare, startul petrecerii fiind dat de Trupa ”Dansatorii din Botean”, solista grupului fiind d-na Adriana Hexan Popa și coordonaţi de dna Aurelia Sălăjan, care au încântat auditoriul cu un minunat moment artistic.

interlink.ro

În deschidere, dna. Arina Moş, directorul ASCO, şi-a exprimat bucuria că poate să participe,  în calitate de gazdă,  şi în acest an, la acest eveniment şi mândria de a-i avea printre noi pe cei care reprezintă un model de viaţă. “Este un minunat prilej să sărbătorim împreună aceasta zi, care vă este dedicată și vă transmit întreaga apreciere şi respectul pentru modelele de viaţă pe care ni le oferiţi”. La finalul discursului le-a urat un sincer şi călduros „La mulţi ani!” și le-a mulțumit celor care ne-au sprijinit în organizarea evenimentului, firmei Selgros și Fundației Neagu Elena.

Dl.viceprimar Florin Birta  a mulţumit celor prezenţi pentru interesul pe care aceştia îl manifestă faţă de problemele comunităţii orădene şi pentru rolul lor activ în administraţia locală de-a lungul anilor.” Încercăm şi credem că şi reuşim, în mare parte, an de an, să aducem acel ceva plus de care aveţi nevoie, dumneavoastră datorându-vă ceea ce suntem. În numele administrației locale, vă doresc multă sănătate şi numai bucurii” a încheiat viceprimarul Birta.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News