Aproape 400 de parfumuri contrafacute, confiscate de la un bihorean in Vama Bors
Stiri Bihor

Aproape 400 de parfumuri contrafacute, confiscate de la un bihorean in Vama Bors

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Borş – I.T.P.F. Oradea au descoperit peste 367 parfumuri inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 16.05.2018, ora 20:40, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat la controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român R.G., în vârstă de 33 ani, domiciliat pe raza judetului Bihor, în calitate de pasager într-un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în România.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul şi pe bancheta din spate a autoturismului, mai multe cutii de carton în care se aflau 367 flacoane de parfum, inscriptionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că bunurile îi aparţin şi că le-a cumpărat de pe teritoriul Poloniei,  dintr-o piaţă din Varşovia, contra sumei de 200 de euro, de la un cetăţean chinez, pentru a le oferi cadouri la rude.

interlink.ro

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 3.670 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmarire penală sub aspectul săvărşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0