Aproape 200 de persoane sanctionate de politisti, pentru nerespectarea legislației rutieră, în doar 24 de ore.
Stiri Bihor

Aproape 200 de persoane sanctionate de politisti, pentru nerespectarea legislației rutieră, în doar 24 de ore.

noriel.ro
Marți, 29 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 64.635 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare, au fost constatate două infracțiuni și 11 tamponări.

110 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 21 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționați șapte pietoni care au traversat neregulamentar, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, iar 55 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

decathlon.ro