Aplicatia Urby a fost lansata si in Oradea. UrbyApp poate fi descărcată gratuit din Apple Store și Google Play
Informatii utile

Aplicatia Urby a fost lansata si in Oradea. UrbyApp poate fi descărcată gratuit din Apple Store și Google Play

Disponibilă în peste 10 orașe din 3 țări, Urby nu este o simplă aplicație de tip going-out, ci o unealtă destinată oamenilor spontani, care aleg să își consume timpul într-un mod inteligent. Aplicația oferă o combinație între noutățile orașului venite de la diverse organizații sau afaceri locale și agenda de evenimente a orașului. După ce termină de “mestecat” miile de informații din Social Media, Urby îți propune sugestii cu care ți-ai putea umple timpul liber în Oradea, sau în celelalte orașe disponibile.

Tocmai pentru că este diferită și abordează agenda orașului într-un mod inedit, aplicația Urby a primit locul 2 la categoria Best Travel Application la eTravel Conference, conferință ce a avut loc recent la București.

În Urby vei găsi listate, într-un format prietenos și ușor de citit informații de interes pentru tine, fără “zgomotul” din online.

banner-info-oradea-320px-120px

”Urby s-a născut pentru că procesăm zilnic un volum imens de informație, care amestecă în același ‘feed’ entertainment-ul cu politica, probleme sociale cu mesajele de la prieteni, evenimentele cu pozele din vacanța cuiva pe care nu-l știm prea bine. Ne-am imaginat un sistem care să reducă acest volum de informație doar la ceea ce contează pentru utilizator, după interesele pe care le manifestă, după locurile pe care le vizitează, după evenimentele la care participă, astfel încât ”o ieșire în oraș” să fie cât mai simplă, fără o planificare complicată, ca cea pentru vacanță.”, povestește Ionuț Munteanu, co-fondator Urby.

În secțiunea Ce-i nou în Oradea? Urby te ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în oraș. Aici găsești cele mai actuale știri locale, de la ce mai e nou în cafeneaua sau librăria ta preferată, până la cele mai noi locații deschise în oraș.

Agenda de evenimente din Oradea are o abordare diferită față de alte website-uri sau aplicații de acest gen. Promovarea evenimentelor sau locațiilor în Urby este gratuită, motiv pentru care vei găsi în aplicație tot felul de lucruri interesante, de care poate nu ai fi aflat altfel decât din recomandările unor prieteni.

Vrei să înveți ceva nou și cauți un curs sau un workshop sau vrei să bei o cafea bună, proaspăt măcinată și cauți o cafenea în care să o găsești? Urby îți vine în ajutor cu secțiunea Găsește.

Structurate și ordonate pe categorii, multe din serviciile locale se regăsesc deja în aplicație. Dacă o locație sau un serviciu nu se află încă în Urby, se poate crea un Profil de business sau organizație locală. De fapt, unul din aspectele cheie ale acestei aplicații este că orice manager sau reprezentant al unei organizații își poate crea sau prelua pentru adminstrare contul Urby, în scopul stabilirii unui canal de comunicare și informare către publicul său țintă.

Aplicația funcționează și ca unealtă de marketing pentru business-urile și organizațiile din oraș. Zilele trecute, dezvoltatorii Urby au introdus un sistem de Cupoane Digitale, gândite ca o metodă de a genera clienți pentru afacerile locale. Cupoanele sunt de fapt oferte pe care utilizatorii le pot rezerva direct din aplicație și apoi revendica în momentul în care se prezintă cu smartphone-ul într-o locație care oferă astfel de discount-uri.

Iată ce cred și câțiva utilizatori despre Urby:

“Sunt convinsa ca singurul lucru pe care Urby nu reușește sa îl facă este sa mă teleporteze la evenimentele care-mi surâd și asta pentru că teleportarea nu e reala încă. De altfel, realitatea tuturor activităților care au loc în orașul meu ajunge foarte ușor în vizorul meu, iar eu mă îmbogățesc cu experiențe noi.” spune Ștefania G.

“Este minunat sa poti sa vezi doar evenimente care te intereseaza, sa poti sa dai ratinguri corecte, de exemplu, localurilor din orasul tau, sa te inspiri din lista de evenimente a altor oameni care au poate aceleasi interese ca tine, sa fii la curent cu tot ce misca fara sa cauti prea mult… Urby iti permite toate astea si arata mega-simpatic pe deasupra! Recomand cu drag!”, Andreea J

UrbyApp este creat de start-up-ul sibian, Eventya. Au început lucrul la această platformă de informații locale în 2013 și au reușit, prin eforturi proprii, să o dezvolte până în punctul în care au reușit să atragă o investiție pe care o folosesc ca să se extindă și în alte țări ca Olanda și Germania.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Apple Store și Google Play

loading...