Anca Grama, noua directoare a Direcţiei de Asistență Socială Oradea (DASO)
Stiri Oradea

Anca Grama, noua directoare a Direcţiei de Asistență Socială Oradea (DASO)

Începând de ieri, 1 martie, Direcţia de Asistență Socială Oradea (DASO), instituție aflată în subordinea Consiliului Local Oradea ca direcţie de asistenţă socială, are un nou director, în persoana Ancăi Grama.

Anca Grama are 37 de ani și este absolventă a Facultății de Litere și a Facultății de Științe Juridice, cu masterat în administrație publică. Ea și-a început activitatea în Primăria Oradea în anul 2009, ocupând postul de purtător de cuvânt al instituției până în această lună.

„Începutul primăverii aduce pentru mine noi provocări. În 12 ani de activitate în Primăria Oradea am învățat foarte multe, am încercat să facem lucruri bune, Oradea s-a transformat într-un oraș frumos sub ochii noștri și asta mă face să fiu extrem de mândră că am făcut parte din echipa care a condus orașul în toți acești ani. Direcția de Asistență Socială este o instituție cu activitate complexă, care a avut rezultate bune pe parcursul acestor ani. Voi continua proiectele începute și vom demara proiecte noi, în sprijinul cetățenilor aflați în dificultate”, susține Anca Grama, noul director al DASO.

Direcția de Asistență Socială Oradea este o instituţie publică cu personalitate juridică, specializată în administrarea şi acordarea beneficiilor de asistenţă socială şi a serviciilor sociale, al cărei obiectiv este  asigurarea aplicării politicilor sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi, precum şi altor persoane, grupuri sau comunităţi aflate în nevoie socială.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News