Ambasadorul Bielorusiei din nou la Oradea. A doua vizita in ultimele 6 luni
Stiri Bihor

Ambasadorul Bielorusiei din nou la Oradea. A doua vizita in ultimele 6 luni

noriel.ro
Ambasadorul Bielorusiei in Romania, a facut o vizita oficiala la Oradea, acesta fiind interesat de identificarea unor posibilități concrete de colaborare, în special în ceea ce privește domeniul cultural și educațional. Este a doua vizita a acestuia in ultimele 6 luni, in judetul Bihor.

“Astazi, de 20 martie 2018, ora 10:00, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor a avut loc o întrevedere între domnul Ioan MIHAIU, Prefectul judeţului Bihor și domnul Andrei M. Grinkevich – Ambasador al Republicii Belarus în România”, anunta Prefectura Bihor ntr-un comunicat

Delegaţia română a avut în componența sa pe domnul Ioan MIHAIU – Prefectul judeţului Bihor, pe domnul Pásztor Sándor – Preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, domnul Dacian Palladi – City Manager al municipiului Oradea, domnul Lucian Silaghi – Director al Direcției de Cultură Bihor și domnul prof. univ. dr. Eugen Victor Macocian – prorector al Universității Oradea.

Fiind a doua vizită a Excelenței Sale în ultimele 6 luni în județul Bihor, aceasta a avut ca scop identificarea unor posibilități concrete de colaborare, în special în ceea ce privește domeniul cultural și educațional,  colaborări care să se materializeze prin schimburi de bună practică între instituțiile de cultură din județul Bihor și instituțiile omoloage din Belarus.

decathlon.ro

Ambasadorul a întreprins în acest sens vizite aplicate la Muzeul Țării Crișurilor, la Universitatea din Oradea, urmând să participe de asemenea și la o întrevedere cu mediul de afaceri județean la Camera de Comerț și Industrie Bihor.

Excelența Sa, Andrei M. Grinkevich, a pus la dispoziția instituțiilor bihorene informații cu privire la evenimentele culturale care se desfășoară în Republica Belarus și a lansat o invitație deschisă de participare la acestea“, mai scrie in  acelasi comuncat