Alti doi barbati retinuti de politistii bihoreni, pentru fuga de la locul accidentului
Comunicate de presa

Alti doi barbati retinuti de politistii bihoreni, pentru fuga de la locul accidentului

Doi barbati din judetul Bihor, au fost retinuti de politistii bihoreni pentru fuga de la locul accidentului, in timp ce acestia circulau avand permisul de conducere suspendat. 

Ceica / Reţinut de poliţiştii rutieri după ce a părăsit locul producerii unui accident în care a fost implicat în timp ce conducea, deşi avea suspendat acest drept.

Joi, 30 martie a.c., la ora 15.25, pe drumul comunal 191, în localitatea bihoreană Ceica, un bărbat de 58 de ani, din Ceica, în timp ce conducea un autoturism dinspre Incești înspre D.N. 76, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, a accidentat un minor de 7 ani, din Ceica, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nemarcat și fără să se asigure.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior de poliţiştii rutieri bihoreni.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au reţinut pe bărbatul de 58 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar vineri, 31 martie a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș şi la Judecătoria Beiuş cu propunere de arestare preventivă.       

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Căbeşti / Reţinut de poliţiştii rutieri după ce a accidentat grav un septuagenar în timp ce conducea cu permisul suspendat şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

Joi, 30 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au identificat, cercetat şi au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a unui bărbat de 48 de ani, din comuna Roşia, judeţul Bihor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri bihoreni îl bănuiesc pe acesta că la 28 martie a.c., la ora 21.44, pe drumul judeţean 764, în localitatea bihoreană Căbeşti, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Roşia – Beiuş, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, a pătruns pe sensul opus de mers şi a accidentat un bărbat de 78 de ani, din Căbeşti, care circula în calitate de pieton pe partea stângă a carosabilului, înspre Beiuş.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior de poliţiştii rutieri bihoreni.

În urma accidentului rutier, septuagenarul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital

Poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pe bărbatul de 48 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar vineri, 31 martie a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș şi la Judecătoria Beiuş cu propunere de arestare preventivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Ne găsiți și pe Google News