Alte restrictii de circulatie rutiera in Oradea incepand cu 10 iulie 2023
Restrictii circulatie Oradea

Alte restrictii de circulatie rutiera in Oradea incepand cu 10 iulie 2023

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-a întrunit ieri, 5 iulie, avizând o serie de restricții  de circulație.

Astfel, la solicitarea constructorului, circulația se va închide pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, pe tronsonul situat între intersecțiile cu străzile Gh. Doja și Parcului,  în perioada 10 iulie – 11 august, în vederea înlocuirii rețelelor de apă și canalizare. Circulația se va desfășura pe rutele alternative.

De asemenea, în perioada vineri, 14 – sâmbătă, 15 iulie se va restricționa circulația la o singură bandă în intersecția străzii Barbu Ștefănescu Delavrancea cu strada Gheorghe Doja.

Totodată, comisia a avizat închiderea circulației pe strada Dunărea (tronsonul cuprins între străzile Cometei și Bicazului) în perioada 10 – 31 iulie. Restricția se impune pentru realizarea lucrărilor de extindere și înlocuire rețele de apă și canalizare. Circulația va fi deviată pe strada Cometei, care va deveni stradă cu dublu sens, iar oprirea vehiculelor va fi interzisă pe această stradă, pe ambele sensuri.

Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește orădenilor pentru înțelegere. 

Ne găsiți și pe Google News