Alin Cîndea este noul Președinte al studenților din Senatul Universității din Oradea
Educatie

Alin Cîndea este noul Președinte al studenților din Senatul Universității din Oradea

Alin Cîndea În data de 06.06.2019, au avut loc alegeri pentru noul Președinte al Studenților Senatori, întrucât Mădălina Cseh a fost aleasă în funcția de Vicepreședinte zona Vest la Uniunea Studenților din România și a decis să renunțe la titulatura de Președinte al Studenților Senatori.

Noul Președinte este Alin Cîndea, membru în Senatul Universității din Oradea din iunie 2018. Alin este student în anul 2 la facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, specializarea Rețele și Software de Telecomunicații.

Alin este și Președintele Asociației Studenților Ingineri din Oradea, funcție pe care o deține de anul trecut din mai. ASIO este una dintre cele mai mari asociații studențești din campusul Universității din Oradea.

Totodată, Iulia Mărincean a fost aleasă de către Studenții senatori în funcția Secretar general. Iulia este membră în Senatul Universității din Oradea din martie 2018 și este studentă la Facultatea de Litere, specializarea Română-Engleză în anul II de studiu.

Alegerea celor doi în fruntea reprezentanților studenților din Senatul Universității din Oradea, a fost validată în ședinta Senatului din data de 24.06.2019.