Alexandra Ușurelu revine la Oradea, în turneul ”Am să fiu eu casa ta”
Evenimente

Alexandra Ușurelu revine la Oradea, în turneul ”Am să fiu eu casa ta”

Alexandra Usurelu Oradea 27 aprilieDatorită succesului de care s-a bucurat turneul național „Am să fiu eu casa ta”, Alexandra Ușurelu îl prelungește în alte patru orașe, unde va cânta alături de band-ul său extins, atât cântece de pe primul său album, ”La capătul lumii”, cât și șase cântece noi de pe viitorul său album, care urmează a fi lansat în toamna acestui an.

La Oradea, Alexandra Ușurelu va aduce pe 27 aprilie, pe scena Sălii ”Florica Ungur”, concertul ”Am să fiu eu casa ta”, parte din turneul cu același nume, deschis pe 30 ianuarie cu două concerte simfonice sold-out la Teatrul Naţional din Bucureşti și continuat apoi la Iaşi, Cluj-Napoca, Târgoviște și Timișoara cu spectacole desfășurate cu casa închisă.

Alexandra Usurelu a mai cantat la Oradea cu ocazia Targului de Craciun, in 3 decembrie 2016, pe scena amplasata in Piata Unirii

interlink.ro

Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. 

Cu un singur album lansat, Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În ceea ce privește muzica sa aparte, Alexandra Ușurelu declară: ”Cântecele au o particularitate, ceea ce cânt este compus ținând cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise să sune ”ca cineva” anume. Prin muzică, eu caut mereu să fiu aproape de oameni și de lumea lor interioară. Cred că muzica are puterea de a-ți accesa cele mai adânci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, că ceea ce cânt aprinde în oameni veioze de spart întunericul.”

Foto: Silviu Pal

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News