ALERTA! Barbat disparut de acasa, dupa ce a fost vazut plecand la pescuit
Stiri Oradea

ALERTA! Barbat disparut de acasa, dupa ce a fost vazut plecand la pescuit

Un barbat de 60 de ani, din comuna Batar, sat Taut, a plecat de acasa, ieri 18 iunie, la pescuit pe malul Crisului Negru si nu a mai revenit, iar familia il cauta de atunci. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

URSUȚ AUREL, de 60 de ani, din comuna Batăr, sat Tăut, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 18 iunie 2018, în jurul orei 17.00 și nu a mai revenit. Conform declarațiilor familiei, acesta s-ar fi îndreptat înspre malul Crișului Negru, la pescuit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 90 kg., faţă rotundă, ten deschis, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Îmbrăcămintea pe care o purta a fost găsită pe malul Crișului Negru, în localitatea de domiciliu. Sub îmbrăcăminte, purta un costum de baie negru cu alb și roșu.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

foto URSUT AUREL

loading...