Alegeri PNL 2017. Liberalii bihoreni sustin “Motiunea Orban”
Politica

Alegeri PNL 2017. Liberalii bihoreni sustin “Motiunea Orban”

Alegeri PNL 2017. In aceasta dimineata, incepand cu ora 10:00, la ROMEXPO, in Bucuresti, in prezenta a cca 5.000 de delegati veniti din toata tara, Partidul National Liberal isi va alege noul presedinte.

Alegeri PNL 2017. Ludovic Orban are sprijinul a 40 de filiale liberale pentru sefia PNL, iar acesta ii va sustine pentru echipa sa de prim-vicepresedinti pe Ilie Bolojan, Mircea Hava, Raluca Turcan si Iulian Dumitrescu.

Ludovic Orban sefia PNL

Desi Ludovic Orban a fost primul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al PNL, acesta isi va sustine motiunea, conform tragerii la sorti, abia dupa Cristian Busoi.

Alegeri PNL 2017. Organizatiile puternice vor avea un cuvant greu de spus, iar judetul Bihor este unul dintre sustinatorii lui Ludovic Orban, avand a doua cea mai mare delegatie, prezenta la Congresul PNL din 17 iunie 2017.

PNL Bihor sustine motiunea Orban

Dupa numarul de delagati, filalele PNL pot fi puse in aceasta ordine: Suceava (189 de delegati), Bihor (179 de delegati), urmate de Alba si Cluj, cu acelasi numar de delegati – 175. Lista celor mai puternice organizatii la Congresul de sâmbata e completata de Prahova (163 de delagti), Arad (153 de delegati) ,Sibiu (153 de delegati), Constanta (152 de delegati), Timis (149 de delegati) Ilfov (144 de delegati).

Alegeri PNL 2017. Din organizatiile în care s-a dat pâna în prezent votul în Comitetul Director Judetean, Ludovic Orban a obtinut cel mai mare numar de voturi în: Suceava, Bihor, Sibiu, Buzau, Dâmbovita, Arges, Satu Mare, Mehedinti, Gorj, Tulcea, Olt, Mures, Iasi, Brasov, Bistrita Nasaud, Prahova, Vaslui, Vrancea, Sector 6, Botosani, Bacau, Constanta. Pe de alta parte, Busoi a obtinut cu motiunea sa cel mai mare numar de voturi organizatiile Timis, Ilfov, PNL Sector, 1, PNL Sector 3, PNL Sector 4, PNL Sector 5, Caras Severin, Ialomita, Maramures.

Maine, PNL isi va desemna si intreaga structura, beneficiind de prezenta membrilor la acest congres