Alearga, pedaleaza, doneaza! Eveniment caritabil in beneficiul sectiei de oncologie pediatrica a spitalului Curteanu
Diverse

Alearga, pedaleaza, doneaza! Eveniment caritabil in beneficiul sectiei de oncologie pediatrica a spitalului Curteanu

„24h pentru un zâmbet” este un eveniment sportiv caritabil, organizat an de an de Clubul Sportiv Xterra Bihor, în beneficiul Secției de Oncologie Pediatrică a Spitalului Municipal Gavril Curteanu din Oradea.

Evenimentul a fost lansat în 2012 de István Szokolszky – sportiv de anduranță (4xIronman, 2xDublu-Ironman) – care s-a oferit să alerge 24 de ore încontinuu pentru a aduna fonduri în beneficiul secției sus amintite. István este însoțit în fiecare an și de un ciclist, care pedalează de asemenea 24 de ore. 

Donațiile sunt folosite pentru achiziționarea de echipamente medicale/consumabile, în concordanță cu necesitățile prezentate de Dl. Dr.Ritli Ladislau – medic specialist in oncologie pediatrică, contribuind astfel la șansa de vindecare a copiilor bolnavi.

În anii precedenți, din sumele colectate s-au donat secției de oncologie pediatrică: INFUZIOMATE, NEBULIZATOR (aparat pentru sterilizarea aerului) ȘI APARATE DE AER CONDIȚIONAT. În acest an ne-am propus să achiziționăm niște ochelari medicali de ultimă generașie pentru scanare a venelor (EYES-ON medical smartglasses).

interlink.ro

INFORMAȚII GENERALE 
● Locație: Lotus Center Oradea
● Data desfășurării: între 15.12.2017 orele 18.00 și 16.12.2017 orele 18.00
● Descriere eveniment: doi sportivi de anduranță aleargă și pedalează 24 de ore încontinuu, pe o bandă de alergare și pe o bicicletă staționară. Două benzi de alergare și două biciclete sunt disponibile pentru public/sponsori, pentru a se putea alătura sportivilor pentru intervale de timp dinainte stabilite într-un tabel programator ( link tabel programator: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nI5i4Knucy4-Z9_a-FXRdsZCMW1xsAkF9sE40IFf9po/edit?usp=sharing), sau sunând la numărul de telefon 0727-707.404.

24h pentru un zambet

PARTICIPAREA FIZICĂ ESTE IMPORTANTĂ, ÎNTRUCÂT ASTFEL PUTEȚI SUSȚINE SPORTIVII DE ANDURANȚĂ ÎN EFORTUL LOR SUPRAOMENESC PE DE O PARTE ȘI SĂ FIȚI UN EXEMPLU DE IMPLICARE, PROMOVÂND ȘI IMPORTANȚA SPORTULUI ÎN PRIVINȚA SĂNĂTĂȚII PE DE ALTĂ PARTE. 

● Încurajăm în aceeași măsură participarea companiilor și a persoanelor fizice pentru a face un gest nobil de responsabilitate socială.
● Donația se poate face personal pe durata evenimentului, sau donând orice sumă de bani în contul INGB 0000 9999 0396 5832 deschis la ING bank (titular ACS Xterra Sport Bihor), cu specificația „24h pentru un zâmbet” ÎN FUNCȚIE DE POSIBILITĂȚILE FIECĂRUIA.

  • PARTICIPAREA la eveniment se poate face în schimbul unei donații: 50 RON/30 de minute de alergare/pedalare.

PACHET SPONSORI (PERSOANE JURIDICE)

Pentru a putea fi SPONSOR OFICIAL al evenimentului, donația minimă este de 300 EUR.

Sponsorii noștri vor beneficia de următoarele:      

  • 1 oră: 2 benzi de alergare + 2 biciclete
  • număr participanți: max. 10
  • acces hidratare/food
  • 10 tricouri branding eveniment + logo companie
  • prezența logoului companiei pe toate materialel legate de eveniment (tipărite/online), la conferințele de presă, etc.
  • In cazul sponsorilor, donația se va face în contul ACS Xterra Sport Bihor până la data de 05.12.2017.
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News