Aleargă cu DECATHLON în Parcul I.C.Brătianu din Oradea. Vezi programul
Evenimente

Aleargă cu DECATHLON în Parcul I.C.Brătianu din Oradea. Vezi programul

DECATHLON continuă demersul de susținere a unui stil de viață sănătos și invită sâmbătă, 19 mai, toți iubitorii de sport la o alergare în natură. Evenimentul se va desfășura simultan în Oradea și alte 7 orașe din țară și are ca obiectiv cumularea unui număr de 2000 de kilometri parcurși de către participanți.

În Oradea, inițiativa Aleargă cu DECATHLON – împreună pentru 2000 kilometri” va avea loc în Parcul I.C.Brătianu. Aici, toți participanții vor primi cadou câte un tricou DECATHLON și vor putea să testeze produsele din Kalenji Box.

„Sportul este esențial pentru o viață sănătoasă, de aici și inițiativa noastră de a invita oamenii să îl practice și în natură. Suntem convinși că vom depăși cei 2000 de kilometri setați ca obiectiv și că îi vom motiva pe participanți să transforme mișcarea într-un stil de viață. DECATHLON, în calitate de partener sportiv al tuturor clienților săi, va continua seria evenimentelor sportive pe tot parcursul anului, inclusiv evenimentul de alergare va fi organizat din nou în toamna acestui an”, a declarat Adrian Trofin, Coordonator Comunicare DECATHLON România.

Celelalte 7 orașe participante sunt: Bucuresti,  Bacău (Parcul Cancicov), Botoșani (Parcul Mihai Eminescu), Craiova (Parcul Nicolae Romanescu), Ploiești (Parcul Olimpia), Suceava (Parcul Ioan Nemeș) și Timișoara (Parcul Copiilor).

Atât în Oradea, cât și în celelalte orașe participante, programul evenimentului este:

  • 08:30 – 08:45 – sosirea participanţilor
  • 09:00 – 09:15 – intro eveniment şi încalzire
  • 09:15 – 10:45 – alergare pe traseul stabilit
  • 10:55 – 11:00 – prezentarea datelor strânse cu aplicaţia Decathlon Coach

Distanța parcursă de către participanți va fi contorizată cu ajutorul aplicației Decathlon Coach.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face online. Mai multe detalii despre eveniment aflați pe pagina dedicată acestuia și pe paginile de Facebook ale fiecărui magazin din ţară.

 

loading...