AJOFM si DASO organizeaza o masa rotunda pentru a impartasi exemple  de oameni cu dizabilitati ce au fost angajate in campul muncii
Stiri Oradea

AJOFM si DASO organizeaza o masa rotunda pentru a impartasi exemple de oameni cu dizabilitati ce au fost angajate in campul muncii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor împreună cu Direcția de Asistență Socială Oradea, organizează în data de 03.12.2018 ora 10.00 la sediul D.A.S.O., Oradea, str. Primăriei nr. 42, o masă rotundă intitulată “Pot ce poți și tu, angajează-mă” la care vor participa reprezentanți ai AJOFM Bihor, ai D.A.S.O. , reprezentanți ai Asociațiilor și Organizațiilor finanțate în temeiul Legii 34/1998, specialiști în asistență socială și nu în ultimul rând persoane angajate prin intermediul agenției noastre.

Evenimentul va avea și o componență tip bursă, dar principalul rol este de a disemina exemple de bună practică privind inserția persoanelor cu dizabilități pe piața primară a muncii.

Menționăm faptul că AJOFM Bihor a reușit până la acestă dată prin eforturi concentrate să asigure inserția pe piața muncii a unui număr de 32 de persoane din categoria persoanelor cu dizabilități.

loading...