AJOFM Bihor organizeaza Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră, in perioada 4-5 mai 2022
Stiri Bihor

AJOFM Bihor organizeaza Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră, in perioada 4-5 mai 2022

AJOFM Bihor va organiza în perioada 4-5 mai 2022 cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bihor „Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră”, în cadrul proiectului ,,Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale în regiunea de graniță – CAREER” – cod ROHU 331, finanțat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria, un eveniment la scară largă care reprezintă o premieră în România în ceea ce privește nivelul de organizare și numărul participanților.

La această ediție a târgului vor participa peste 50 de companii, în calitate  de expozanți, peste 25 de universități și școli din județul Bihor, peste 10 furnizori de formare profesională, respectiv instituții publice centrale și locale.

Evenimentul  va avea  program zilnic în intervalul orar 08-17 în Cetatea Oradea, iar deschiderea oficială va avea loc în data de 4 mai, orele 10.00 pe scena amenajată în acest sens.

În data de 5 mai, va fi prezent si Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, domnul Marius BUDAI. Vizita ministrului va începe la orele 10.00.

Ne găsiți și pe Google News