AIESEC Oradea susţine obiectivul “Educaţie de calitate”, unul din Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale O.N.U
Diverse

AIESEC Oradea susţine obiectivul “Educaţie de calitate”, unul din Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale O.N.U

discover- SWIMATHONAIESEC Oradea îşi propune să contribuie şi anul acesta la dezvoltarea comunităţii orădene prin desfăşurarea ediţiei a treia a proiectului social-educaţional „Discover”,  proiect înscris în evenimentul sportiv de strângere de fonduri  „Swimathon”, desfăşurat pe 27 mai la Bazinul „Ioan Alexandrescu” Oradea de către Fundaţia Comunitară Oradea.

 „Discover” este un proiect internaţional ce constă în activităţi cultural-educative destinate elevilor din Bihor de clasele I-VIII şi are ca scopuri principale familiarizarea tinerilor cu tema multiculturalități, explorarea potenţialului uman, dezvoltare personală şi socială. Diversitate, tradiție, educație și distracție, sunt doar câteva dintre elementele specifice pe care le puteți recunoaște și în contextul celei de-a treia ediții a acestui proiect!

Mulţumim sponsorilor noştri NIDEC Oradea SRL şi VPK Packaging Romania SRL şi TAA Group pentru înscrierea echipei de înotători, alegând astfel să sprijine educaţia de calitate în cadrul Swimathon.

Pentru doritori, donaţiile directe pentru a susţine acest proiect se pot face accesând acest link

Vă invităm într-un număr cât mai mare la evenimentul sportiv de strângere de fonduri, Swimathon în data 27 mai ! Pentru cele mai noi detalii despre proiect, accesaţi pagina de facebook a evenimentului Swimathon, pe pagina oficială de facebook  AIESEC Romania și pe site-ul aiesec.ro!

loading...