AIESEC Oradea participă la EduFest, un eveniment dedicat prezentari voluntariatului
Evenimente

AIESEC Oradea participă la EduFest, un eveniment dedicat prezentari voluntariatului

Asociația de studenți AIESEC Oradea vă invită la evenimentul EduFest, organizat de Asociația Edubiz cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea .Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 septembrie 2016, începând cu orele 16 în Parcul 1 Decembrie din Oradea.

EduFest are ca obiective prezentarea avantajelor voluntariatului pentru tineri, implicarea elevilor și studenților în activități de voluntariat și creșterea vizibilității vieții asociative orădene. La EduFest veți avea ocazia să cunoașteți și să interactionați cu tineri proactivi și interesați să se implice în acitivități de voluntariat.

Dacă ești elev sau student , și ai vrea să te implicit într-un program de voluntariat sau internship internațional plătit, AIESEC Oradea vine în sprijinul celor care doresc sa aibe parte de experiențe de neuitat ! În aceasta perioadă, AIESEC Oradea se mărește , așa că dacă ai împlinit 18 ani, poți deveni un membru AIESEC !

AIESEC este o organizație internațională, independentă, non-profit şi neafiliată politic, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii săi sunt interesați de probleme globale, leadership şi management.

EduFest se dorește a fi un spațiu comun de întâlnire și interacțiune între tineri și dvs., organizaţiile orădene, cu scopul promovării ideii de voluntariat în rândul tinerilor.

La EduFest vor fi organizate momente de interacţiune între organizații și tineri, momente în care organizațiile participante își prezintă programele de voluntariat, un Treasure Hunt Game, jocuri, flashmob-uri coordonate de voluntari, în care sunt angrenaţi tinerii, ONG-urile și instituțiile participante și vei avea ocazia să îți faci prieteni noi !

Ne găsiți și pe Google News