Agresorul fetei de 19 ani, din noaptea de Craciun, in Oradea, este un violator in serie, eliberat in baza recursului compensatoriu
Stiri Oradea

Agresorul fetei de 19 ani, din noaptea de Craciun, in Oradea, este un violator in serie, eliberat in baza recursului compensatoriu

Agresorul fetei de 19 ani din Valea lui Mihai, prins sambata in Oradea, de politistii oradeni, este nimeni altul decat Vilmos Pop, un recidivist, condamnat de mai multe ori pentru viol si eliberat din inchisoare, in baza recursului compensatoriu.

Acesta a agresat-o in noaptea de Craciun, pe tanara de 19 ani, a trantit-o de perete ataigndu-i zonele intime. Fata a reusit sa scape si a anuntat politia.

Barbatul nu este la prima fapta de acest fel. Vilmos Pop a fost condamnat de mai multe ori in ultimii ani, cel putin cinci dintre acestea fiind pentru viol, tentativa de viol si agresiune sexuala. In cazierul barbatului se regasesc si condamnari pentru furt si talharie.

Potrivit adevarul.ro, prima condamnare, a avut-o in 2006, dupa ce a talharit o femeie, primind o pedeapsa de 3 ani din care a ispasit doar 2 ani. Asta pentru ca, in iulie 2008, Judecatoria Oradea a decis ca individul a fost reeducat si poate fi eliberat conditionat.
In 2009, Vilmos Pop a ajuns din nou in Arestul Politiei, fiind suspectat ca a comis 3 violuri, si o tentativa de viol, fapte pentru care, pe 11 ianuarie 2010, a si fost condamnat la 8 ani de detentie.

interlink.ro

Ultima data a fost trimis dupa gratii acum patru ani, dupa ce a incercat sa violeze o adolescenta de 16 ani din Oradea si a fost eliberat, in baza recursului compensatoriu, in luna octombrie 2018.

La aceasta data, Vilmos Pop a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecatoriei Oradea cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Oradea a admis propunerea procurorului si a emis pe numele oradeanului un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

vilmos Pop

Politistii Biroului de Combatere a Infractiunilor contra Persoanei din cadrul Politiei Municipiului Oradea continua cercetarile sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, pentru documentarea intregii eventuale activitati infractionale a celui în cauza.

Foto: facebook

Citeste siTanara de 19 ani, din Valea lui Mihai, agresata sexual de un oradean de 36 de ani, pe o strada din Oradea. Barbatul a fost retinut

Ne găsești și pe Google News