Administratoarea unei Asociatii de Proprietari, trimisa in judecata pentru delapidarea a peste 180 mii de lei
Stiri Oradea

Administratoarea unei Asociatii de Proprietari, trimisa in judecata pentru delapidarea a peste 180 mii de lei

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice bihoreni au finalizat cercetările față de administratoarea unei asociaţii de proprietari, bănuită că ar fi delapidat peste 188.000 lei din banii încasaţi.

Joi, 10 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările față de o femeie de 59 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, bănuită de săvârșirea infracțiunii de delapidare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni o bănuiesc pe aceasta că, în perioada ianuarie 2015 – octombrie 2016, în calitate de administrator, contabil şi casier la o asociație de proprietari din Oradea, şi-ar fi însuşit 188.416,59 lei, bani proveniţi din încasările de la proprietari cu titlu de cheltuieli comune, pe care i-ar fi folosit în interes personal.

Poliţiştii de investigare a criminalității economice bihoreni au recuperat aproximativ 60% din prejudiciul cauzat, prin instituirea de măsuri asiguratorii asupra bunurilor mobile şi imobile deţinute de aceasta.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celei în cauză.