ADLO incearca sa atraga investitori, in Oradea, la Targul international EXPO REAL 2016 din Munchen
Economic

ADLO incearca sa atraga investitori, in Oradea, la Targul international EXPO REAL 2016 din Munchen

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea participă în aceste zile la cel mai mare târg internațional de imobiliare și investiții organizat în Europa, EXPO REAL 2016. Târgul are loc în Munchen, Germania, în perioada 4-6 octombrie 2016.

Oradea este reprezentată de Delia Ungur, directorul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea, Liana Boangiu, managerul de resurse umane din cadrul societății și Dacian Palladi, city managerul Municipiului Oradea.

Oportunitățile de afaceri din cele trei parcuri industriale din oraș și facilitățile oferite vor fi prezentate investitorilor străini de persoanele menționate mai sus la standul României amenajat în cadrul acestui târg. La cea de-a 19-a ediție a EXPO REAL 2016 participă 1753 de expozanți din peste 30 de țări din toată lumea.

Investițiile în cele trei parcuri industriale din Oradea asumate de cei 75 de rezidenți se ridică la aproape 280 de milioane de euro. În prezent, pe cele trei platforme industriale lucrează aproape 4.000 de angajați iar până în 2020 estimăm că numărul lor va ajunge la 6.000.  

EXPO REAL – un bun sinonim pentru networking international, proiecte de anvergura, investitii si finantari transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lantului de valori din acest domeniu: de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori pana la regiuni economice si orase, transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.

loading...