Activitati de informare sanitara pentru tinerii si seniorii ce frecventeaza Centrul Social Multifuncțional Ioșia ll
Sanatate

Activitati de informare sanitara pentru tinerii si seniorii ce frecventeaza Centrul Social Multifuncțional Ioșia ll

În baza unui protocol de colaborare încheiat între Direcția de Asistență Socială Oradea și Direcția de Sănătate Publică Bihor, tinerii de la Asociația Alsterdorf și seniorii care frecventează Centrul Social Multifuncțional Ioșia ll au participat azi la o activitate de informare.

Dna Carmen Dinescu și dl Samuel Negru, printr-o abordare interactivă, au creat o atmosferă plăcută și relaxantă, toți cei prezenți implicându-se în discuții pe tema “Protecția solară – Un pas important spre sănătate”. S-au consolidat informații referitoare la mijloacele de protecție care se folosesc împotriva radiațiilor solare: îmbrăcăminte adecvată de culoare deschisă, folosirea pălăriei și a ochelarilor de soare, creme de protecție solară, expunerea la soare într-un anumit interval orar, o hidratare permanentă în perioada caniculară, o alimentație sănătoasă, precum și menținerea igienei corporale.

La inițiativa celor prezenți, s-au stabilit și câteva teme de discuții pentru viitoarele întâlniri cu reprezentanții DSP Bihor.

Prin activitățile organizate la centrele sociale multifuncționale răspundem nevoilor de informare ale beneficiarilor în ceea ce privește ariile lor de interes.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News