Actiune in forta a politistilor bihoreni pe DN 1 si DN 76 cu radare dispuse in cascada. 444 de sanctiuni intr-o singura zi
Stiri Bihor

Actiune in forta a politistilor bihoreni pe DN 1 si DN 76 cu radare dispuse in cascada. 444 de sanctiuni intr-o singura zi

Polițiștii bihoreni au acționat în oglindă, în paralel cu polițiștii clujeni, cu 14 radare amplasate în cascadă, pe două drumuri naționale din județul Bihor.

Marți, 23 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au desfășurat ample acţiuni pe şoselele bihorene, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și trafic și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 444 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 212.667 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 32 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare.

348 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză, 27 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate 17 depășiri neregulamentare, au fost sancționați 15 bicicliști, trei sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, patru pentru lipsa ITP, iar 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

206 din cele 444 de sancțiuni aplicate de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate în cadrul unor acțiuni în oglindă, derulate în paralel cu polițiștii clujeni, astfel

Acțiune rutieră în oglindă, pe D.N.1, derulată de polițiștii bihoreni, în paralel cu cei clujeni.

Astfel, din totalul sancțiunilor aplicate în ultimele 24 de ore, pe șoselele bihorene, 114 au fost aplicate în intervalele orare 07.00 – 13.00 și 15.00 – 21.00, când, pe sectorul de drum D.N. 1, care tranzitează județul Bihor, între localitățile Borș și Piatra Craiului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au acționat în paralel cu polițiștii Serviciului Rutier Cluj.

Din cele 114 de sancțiuni, cu amenzi în valoare de 56.739 de lei, aplicate în cadrul acțiunii în oglindă, pe D.N. 1, în care au fost folosite 10 aparate radar, dispuse în cascadă, majoritatea, respectiv 85 de sancțiuni, au fost tot pentru depășirea limitelor legale de viteză, două pentru depășiri neregulamentare, iar 27 pentru alte abateri săvârșite în trafic.

De asemenea, în cadrul acțiunii în oglindă, polițiștii bihoreni au reţinut trei permise de conducere și patru certificate de înmatriculare.

Acțiune rutieră pe D.N.76, derulată de polițiștii bihoreni, pentru combaterea excesului de viteză.

De asemenea, în intervalele orare 07.00 – 13.00 și 15.00 – 21.00, polițiștii rutieri și de ordine publică bihoreni au acționat pe sectorul de drum D.N. 76, care tranzitează județul Bihor, între localitățile Oradea și Vașcău.

Astfel, în cadrul acțiunii, în care au fost folosite 4 aparate radar, dispuse în cascadă, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 40.020 de lei, dintre care 83 pentru depășirea limitelor legale de viteză, cinci pentru depășiri neregulamentare, una pentru conducere sub influența alcoolului, iar trei pentru alte abateri săvârșite în trafic.

De asemenea, în cadrul acțiunii de pe D.N.76, polițiștii bihoreni au reţinut șase permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Ne găsiți și pe Google News