Actiune ampla de control a politistilor, insotiti de inspectorii ITM, in Biharia si localitatile limitrofe
Stiri Bihor

Actiune ampla de control a politistilor, insotiti de inspectorii ITM, in Biharia si localitatile limitrofe

Miercuri, 9 mai a.c., în intervalul orar 07.00 – 14.00, poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cu cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat alături de reprezentanți ai I.T.M. Bihor pe raza Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Biharia şi în localităţile limitrofe, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, a actelor ilicite de comerț, pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind paza bunurilor și protecția persoanelor, pentru siguranța tuturor participanților la trafic și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranţă publică, în rândul comunităților locale.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 113 persoane, au fost controlate 31 de autovehicule, au fost verificate 19 societăţi comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 17.945 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 375 lei.

De asemenea, în urma controalelor efectuate împreună cu inspectori din cadrul I.T.M. Bihor la şase societăţi comerciale din comuna Biharia, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii nr.53/2003, cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei.

Ne găsiți și pe Google News