Accident mortal pe DN 76, in urma unei coliziuni frontale la intrarea in Beius. Traficul este blocat total pe ambele sensuri
Stiri Bihor

Accident mortal pe DN 76, in urma unei coliziuni frontale la intrarea in Beius. Traficul este blocat total pe ambele sensuri

chilipirul-zilei.ro/
Un accident mortal s-a petrecut in urma cu cateva zeci de minute pe DN 76, la intrarea in municipiul Beius, dinspre Oradea, in urma unei coliziuni frontale dintre doua autoturisme. Doua persoane au fost incarcerate, dintre care una a decedat in ciuda resuscitarilor efectuate de medicii de la SMURD.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Bihor, Comisarul sef, Alina, Dinu: „Apelul 112 a intrat la ora 16:16. Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, la intrarea in muncipiul Beius, in accident fiind implicate 2 autoturisme. Doua persoane au fost incarcerate, politistii rutieri sunt prezenti la fata locuiu in acest moment, iar traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pana la finalizarea operatiuni de salvare de vieti.”

Politistii rutieri ce se afla la fata locului dirijeaza circualtia si roaga participantii la trafic sa resecte indicatiile acestora.

Contactat de InfoOradea, reprezentantul ISU, ne-a declarat: „ISU Crisana a fost anuntat la ora 16:16, prin 112, referitor la producerea unui accident de circulatie rutiera, pe DN 76, la intrarea in Beius dinspre Oradea, la fata locului s-au deplasat 3 echipaje, dintre care, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD si autospeciala de descarcerare grea, unde au constatat ca in urma evenimentului au rezultat doua victime incarcerate, dintre care una era inconstienta, iar cea inconstienta ulterior decedat. S-a actionat pentru descarcetarea celor doua victime, si acordarea primul ajutor medical.

decathlon.ro

Ce-a de-a doua victima are multiple leziuni si a fost transportata cu elicopterul SMURD la UPU Oradea

UPDATE, ora 21:15: IPJ Bihor ne informeaza ca traficul a fost reluat pe ambele sensuri

Vom reveni cu amanunte…

accident DN 76 22.04
Foto: Info Trafic Bihor