Accident mortal pe DN 76 in localitatea Rieni. Un barbat de 63 de ani a decedat si alte 3 persoane sunt in stare grava
Stiri Bihor

Accident mortal pe DN 76 in localitatea Rieni. Un barbat de 63 de ani a decedat si alte 3 persoane sunt in stare grava

Un accident mortal a avut loc in aceasta dupa amiaza, pe DN 76, in localitatea Rieni, in care au fost implicate 3 autovehicule, un camion, o dubita si un autoturism

„Joi, 7 decembrie a.c., la ora 15.52, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.76, în localitatea Rieni, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv un camion, o autoutilitară și un autoturism”, anunta IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, patru persoane au suferit diverse leziuni, în prezent acordându-li-se îngrijiri medicale la fața locului.

La sosirea echipajelor SMURD, una dintre cele patru persoane nu prezintă semne vitale, iar ulterior s-a pronunțat decesul. Persoana decedată este un bărbat de 63 de ani, din județul Alba.

Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul este blocat.

Circulația autovehiculelor va fi deviată pe DJ764F, pe ruta Sudrigiu – Ghighiseni, dirijată de polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ne găsiți și pe Google News