Accident mortal la o trecere de cale ferata langa Finis, judetul Bihor (FOTO / VIDEO)
Stiri Bihor

Accident mortal la o trecere de cale ferata langa Finis, judetul Bihor (FOTO / VIDEO)

Un accident cu urmari grave s-a petrecut in cursul zilei de ieri, in apropiere de Beius, in afara localitatii Finis, unde un autoturism (marca Opel), cu numere de BH, a fost suprins de un tren, la o trecere de nivel de cale ferata fara bariere, si tarat aproximativ 100 de m.

In urma impactului, soferul autoturismului a decedat, iar din spusele martorilor soferul avea multiple traumatisme incompatibile cu viata.

Alina Dinu, comisar sef si purtator de cuvant la IPJ Bihor a declarat: „Apelul a fost dat la ora 15.57. Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 764 F, în afara localităţii Finiş unde un autoturism a fost acroşat de trenul care circula pe relaţia Ciumeghiu – Beiuş, la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere”.

Barbatul decedat avea 62 de ani si locuia in comuna Finis . Acesta a decedat dupa ce medici prezenti la fata locului au incercat sa-l resusciteze timp de o ora. Barbatul a fost gasit incarcerat, iar medicii SMURD si echipajul de descarcerare l-au preluat imediat, insa acesta a intrat imediat in stop-cardiorespirator

In autoturism se mai afla o femeie de 59 de ani din Petrosani, care a suferit leziuni pentru ingrijirea carora a fost transportata la Spitalul Judetean Oradea, de catre echipajul SMURD prezent la locul accidentului.

Martorii povestesc ca soferul a intrat in depasirea altor doua autoturisme, oprite la trecerea de nivel pentru a acorda prioritate trenului si a fost acrosat de trenul  ce circula  de la Beius la Ciumeghiu, dupa care a fost tarat cca. 100 de m.

Foto: Info Trafic Bihor – Horia Dumitras

Video: Horia Dumitras

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News