Accident langa Osorhei, pe DN1, in care au fost implicate 4 masini
Stiri Bihor

Accident langa Osorhei, pe DN1, in care au fost implicate 4 masini

chilipirul-zilei.ro/
Luni, 7 mai a.c., la ora 13.04, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Oșorhei, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Botoșani, județul Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Tileagd – Oșorhei, nu a păstrat o distanță suficientă în timpul deplasării față de autovehiculul care circula în fața sa.

Astfel, a acroșat din spate un microbuz condus în fața sa de un bărbat de 53 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un  autoturism condus în aceeași direcție de un tânăr de 21 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism, condus în aceeași direcție de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma accidentului rutier, o femeie de 28 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, pasageră în cel de-al treilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

decathlon.ro

Foto: Info Tafic Bihor