Accident la intrarea in Beius. O tanara a provocat accidentul, dupa ce a facut un viraj pe linie continua
Stiri Bihor

Accident la intrarea in Beius. O tanara a provocat accidentul, dupa ce a facut un viraj pe linie continua

chilipirul-zilei.ro/
Joi, 28 martie a.c., la ora 15.23, pe D.N. 76, la ieșirea din municipiul Beiuș, o femeie de 27 de ani, din comuna Pomezeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, înspre municipiul Oradea, a efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu și fără să se asigure, pentru a intra într-o stație de carburanți, moment în care, din sens opus circula un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Ștei, care, pentru a evita impactul cu primul autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din municipiul Beiuș, care era oprit în coloană, pe partea carosabilă, pe sensul de mers Beiuș – Oradea, în spatele primului autoturism.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile, în partea stângă a sensului de deplasare Oradea – Beiuș.

În urma accidentului rutier, o tânăr de 16 ani, din comuna bihoreană Șoimi, pasageră pe bancheta din spate în cel de-al treilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri beiușeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

decathlon.ro

Foto: Info Trafic Bihor