Accident grav pe strada Santului din Oradea. Un copil in stare grava, mama acestuia si o a treia persoana au fost transportate la spital
Stiri Oradea

Accident grav pe strada Santului din Oradea. Un copil in stare grava, mama acestuia si o a treia persoana au fost transportate la spital

Miercuri, 31 mai a.c., la ora 19.26, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, că pe strada Șanțului din municipiul Oradea, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului rutier, trei persoane au suferit leziuni, printre acre si un copil, dupa ce li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, victimele au fost transportate la spital

Momentan se circulă alternativ, pe o bandă

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Potrivit ISU Crisana: pompierii militari orădeni au intervenit în seara zilei de miercuri, 31 mai a.c., pentru salvarea unui copil și a doi adulți, implicați într-un accident rutier, produs între două autoturisme, pe strada Șanțului din municipiu.

În momentul primirii apelului prin 112, ISU Bihor a mobilizat la fața locului, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și trei echipaje din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipajul de descarcerare a evacuat o femeie rămasă captivă într-unul din autoturismele avariate, iar echipajele medicale și pompierii paramedici le-au acordat copilului și celor doi adulți răniți, îngrijirile necesare la fața locului, transportându-i ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

Din informațiile transmise de echipajele medicale, copilul este în stare gravă ( cod roșu medical), mama acestuia, descarcerată de pompieri, în cod galben medical, iar cea de-a treia victimă, cu răni ușoare.

Ne găsiți și pe Google News