Accident grav pe DN1, in apropiere de Urvind, in aceasta dimineata. Trei masini implicate (FOTO)
Stiri Bihor

Accident grav pe DN1, in apropiere de Urvind, in aceasta dimineata. Trei masini implicate (FOTO)

Luni, 18 septembrie a.c., la ora 09.30, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Urvind, un bărbat de 36 de ani, din comuna Aștileu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării față de autoturismul care se deplasa în fața sa.

Astfel, a acroșat în partea stângă spate un autoturism oprit în fața sa într-o coloană de autovehicule, condus de un bărbat de 53 de ani, din localitatea Zalău, județul Sălaj.

Foto: Info Trafic Jud Bihor

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Sighișoara, județul Mureș, pe care l-a proiectat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

interlink.ro

În urma accidentului rutier, conducătorul primul autoturism și conducătorul celui de-al treilea autoturism au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internați în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Ne găsești și pe Google News