Accident grav pe DN 79, in urma cu mai putin de o ora, la iesire din Oradea spre Nojorid, un copil se afla in stop cardio-respirator
Stiri Oradea

Accident grav pe DN 79, in urma cu mai putin de o ora, la iesire din Oradea spre Nojorid, un copil se afla in stop cardio-respirator

chilipirul-zilei.ro/

La ora 13.20, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieșirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate 6 persoane (din care doi minori) aflate într-un microbuz și un autoturism .

Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospeciala de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici evaluează victimele și le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare.

Foto: Isfan Severin Ave    (InfoTrafic Bihor)

decathlon.ro

ora:14:30 – Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a decedat.

Din cele cinci victime rămase în viață, două au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, iar alte trei au refuzat transportul la spital.

Stire in curs de actualizare….