Accident grav pe DN 19B, langa Sarsig, judetul Bihor. Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce un microbuz s-a rasturnat
Stiri Bihor

Accident grav pe DN 19B, langa Sarsig, judetul Bihor. Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce un microbuz s-a rasturnat

Luni, 26 septembrie a.c., la ora 6.24, pe D.N.19B, între localitățile bihorene Poclușa de Barcău și Sărsig, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur vehicul, un microbuz, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Cinci persoane, pasagere în microbuz, au fost transportate la spital, aparent rănite ușor.

Traficul a fost îngreunat o scurtă perioadă de timp, dar s-a reluat în condiții normale.

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

În dimineața zilei de luni, 26 septembrie a.c., la ora 06.24, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19/E, între localitățile Sărsig și Poclușa de Barcău, eveniment în care au fost implicate opt persoane, aflate într-un microbuz.

La fața locului au fost mobilizate operativ, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita și Gărzii de Pompieri Sălard, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Ajunse la locul evenimentului, echipajele de pompieri militari paramedici și echipajul SAJ au evaluat persoanele implicate în accident și le-au acordat îngrijirile de care se impuneau, cinci dintre acestea fiind transportate ulterior la spital (patru bărbați în cod verde medical, cu răni ușoare și un bărbat în cod galben medical).

Ne găsiți și pe Google News