Accident grav pe Blvd Dimitrie Cantemir, un barbat a traversat neregulamentar si a fost izbit in plin de o masina. Barbatul de 69 de ani  a ajuns la spital cu multiple leziuni
Stiri Oradea

Accident grav pe Blvd Dimitrie Cantemir, un barbat a traversat neregulamentar si a fost izbit in plin de o masina. Barbatul de 69 de ani a ajuns la spital cu multiple leziuni

Marți, 15 martie a.c., în jurul orei 16.29, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, un bărbat de 35 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, pe banda întâi de circulație, dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir înspre strada Constantin Noica, a acroșat un bărbat de 69 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea neregulamentară a carosabilului, prin loc nemarcat, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că pietonul prezenta o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News