Accident grav la iesirea din Osorhei. O masina a fost proiectata in sant, unde s-a rasturnat
Stiri Bihor

Accident grav la iesirea din Osorhei. O masina a fost proiectata in sant, unde s-a rasturnat

Un accident grav s-a petrecut aseara in jurul ore 21:30, la iesire din localitatea Osorhei, spre Cluj, unde un autoturism Peugeot 206, care circula regulamentar a fost acrosat de un alt autoturism, aflat in depasire, proiectandu-l pe primul in sant, unde s-a rasturnat.

In urma accidentuui au rezultat 4 victime, dintre care 3 au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind in stare grava.

La fata locului au ajuns 2 masini ale SMURD-ului si o ambulanta, care au acordat ingrijiri persoanelor implicate in accident.

Timp de mai bine de o ora s-a circulat pe un singur fir, prima banda fiind ocupata de masinile de interventie.

Politistii sositi la fata locului au facut verificari pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului

UPDATE luni 17 iulie: Conform unui comunicat al IPJ, primti azi la redactie, Politia ne informeaza ca sâmbătă, 15 iulie a.c., la ora 21.30, pe D.N. 1, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Săcădat – Oșorhei, s-a angajat în depășirea unui  autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Oradea, iar la reintrarea pe banda de circulaţie, nu a păstrat o distanță laterală suficientă și l-a acroșat. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

accident osorhei peugeot 206 15.07

Ne găsiți și pe Google News