Accident grav in Sinmartin, un minor de 12 ani a ajuns in stare grava la spital
Stiri Bihor

Accident grav in Sinmartin, un minor de 12 ani a ajuns in stare grava la spital

chilipirul-zilei.ro/

Duminică, 11 august a.c., la ora 16.25, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Sinmartin, un bărbat de 65 de ani, din Chișinău Criș, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe banda întâi, pe direcția Felix – Oradea, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe banda a doua, în aceeași direcție de deplasare, de un bărbat de 55 de ani, din Sighișoara, județul Mureș. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 28 de ani, din Sântandrei.

În urma accidentului rutier, un minor de 12 ani, din Sighișoara, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Leziuni mai ușoare a suferit o femeie de 63 de ani, din Sighișoara, pasageră în același autoturism.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

decathlon.ro

Foto: Info Trafic Bihor