Accident grav in Cadea, un tanar de 20 de ani a murit iar altul se afla in stare grava
Stiri Bihor

Accident grav in Cadea, un tanar de 20 de ani a murit iar altul se afla in stare grava

Miercuri, 21 martie a.c., la ora 04.16, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Cadea, un tânăr de 20 de ani, din comuna Cherechiu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Satu Mare, într-o curbă ușoară la stânga, a părăsit partea carosabilă, a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un cap de pod din beton.

În urma accidentului rutier, un tânăr de 20 de ani, din Săcueni, pasager în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul, iar conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea pasagerului de pe locul din dreapta șoferului, rămas captiv în autoturismul avariat și la efectuarea manevrelor de resuscitare a acestuia, însă, din nefericire, tânărul, în vârstă de 20 de ani, aflat în stop cardio – respirator, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

Conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, care prezenta un traumatism  cranio – frontal, a fost asistat medical de către echipajele de intervenție, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: arhiva

loading...