Accident grav, in aceasta dimineata pe Maresal Averescu, 3 minore au ajuns in stare grava la spital
Stiri Oradea

Accident grav, in aceasta dimineata pe Maresal Averescu, 3 minore au ajuns in stare grava la spital

noriel.ro
Un accident grav de circulatie s-a petrecut in aceasta dimineata pe strada Maresal Averescu din Oradea, in care au fost implicate 2 masini si un microbuz in care se aflau, in total, 10 persoane. Din pacate in accident 3 minore au suferit leziuni grave, una dintre aceasta se afla in cod rosu, asa cum a precizat si ISU Crisana, pentru InfoOradea

Circulatia se desfasoara cu dificultate, politistii aflati la fata locului fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cazuei producerii accidentului. La fata locului s-au deplasat si 4 echipaje de la SMURD, descarcerare si SAJ Bihor, pentru interventia si salvarea victimelor.

Intr-un comunicat, primit la redactie, ISU Crisana ne informeaza: „În dimineața zilei de joi, 03 octombrie a.c., la ora 07.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Clujului din Oradea(Averescu – n.r.), în care au fost implicate trei autovehicule (două autoturisme și un microbuz) în care se aflau 10 persoane, din care șapte minori.

          Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Oradea şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

orange.ro

          Ajunse la locul producerii accidentului, echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor și la acordarea îngrijirilor necesare persoanelor rănite. Din cele 10 persoane implicate în accident, trei copii au fost transportați la spital: o fetiță, în vârstă de 7 ani, aflată în cod roșu medical (în stare de inconștiență, intubată), un băiat în vârstă de 7 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital, respectiv o minoră, în vârstă de 13 ani, care a suferit contuzii.

Foto: Lucian Luci – Info Trafic Bihor

Vom reveni cu amanunte….

Update: 0ra 11:00