Accident cu victime multiple si o persoana decedata, pe DN 19E langa localitatea Misca
Stiri Bihor

Accident cu victime multiple si o persoana decedata, pe DN 19E langa localitatea Misca

Marți, 24 august a.c., la ora 15.40, pe D.N. 19 /E, în afara localității bihorene Mișca, un bărbat de 73 de ani, din municipiul Zalău, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Marghita, s-a angajat în depășirea unui vehicul care circula în fața sa și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 30 de ani, din comuna Pișchia, județul Timiș.

În urma accidentului rutier, o femeie de 71 de ani, din Zalău, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Totodată, conducătorii celor două autoturisme, o femeie de 49 de ani, o alta de 29 de ani, ambele din Pișchia și un minor de 12 ani, din Negrești, județul Vâlcea, toți pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News