Accident cu doua victime, in aceasta dimineata, pe Blvd Cantemir din Oradea, unde un autoturism a intrat in coliziune cu un tramvai
Stiri Oradea

Accident cu doua victime, in aceasta dimineata, pe Blvd Cantemir din Oradea, unde un autoturism a intrat in coliziune cu un tramvai

În dimineața zilei de marți, 14 noiembrie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit la un accident produs între un tramvai și un autoturism, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din municipiu.

În jurul orei 05.40, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unei coliziuni între un tramvai, în care se afla doar vatmanul și un autoturism, în care se aflau două persoane, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea.

 Pentru gestionarea evenimentului semnalat, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Pompierii paramedici și echipajul SAJ au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile necesare celor două victime din autoturism, din care una a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, iar cealaltă (șoferul autoturismului) a refuzat transportul la spital.

Echipajul de stingere a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului. Nu s-a impus intervenția echipajului de descarcerare.

Ne găsiți și pe Google News