Accident cu 5 victime pe DN1, in aceasta dimineata, in localitatea Tinaud, trei persoane au fost transportate la spital
Stiri Bihor

Accident cu 5 victime pe DN1, in aceasta dimineata, in localitatea Tinaud, trei persoane au fost transportate la spital

Accident grav pe DN 1, Oradea-Cluj-Napoca, in localitatea Tinaud, in care au fost implicate doua autoturisme, in care se aflau 5 persoane, circulatia rutiera a fost blocata mai bine de o ora.

Accidentul s-a produs astazi in jurul orei 7:30

Pentru salvarea victimelor, inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a mobilizat operativ, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

[supsystic-gallery id=54]

Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase blocate într-unul din autoturismele avariate, iar echipajul de pompieri militari paramedici și echipajele SAJ au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile necesare, trei dintre acestea (două rănite ușor și una cu răni mai grave) fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată în totalitate pe DN 1 Cluj-Oradea, în localitatea Tinăud, județul Bihor, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, 3 victime fiind transportate la spital. Valorile de trafic rămân ridicate pe ambele sensuri de mers.

Ne găsiți și pe Google News