Accident cu 3 masini pe Armatei Romane, doua persoane au fost accidentate
Stiri Oradea

Accident cu 3 masini pe Armatei Romane, doua persoane au fost accidentate

Miercuri,17 februarie a.c., la ora 08.05, la intersecția străzii Armatei Române cu strada Făgărașului din municipiul Oradea, un bărbat de 54 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Armatei Române, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea” de la intersecția cu strada Făgărașului, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe strada Făgărașului, înspre strada Universității, de o femeie de 33 de ani, din Oradea.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, condus pe strada Făgărașului, înspre strada Izlazului, de un bărbat de 59 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și conducătorul celui de-al treilea autoturism au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News